mylife Unio

Inspireret af brugere – designet til dig

Vi spurgte diabetespatienter, hvad de anså for at være et idéelt blodsukkerapparat. Baseret på deres forespørgsler og forslag, var vi i stand til at udvikle et produkt, der sætter nye standarder. mylife Unio er et patientfokuseret system til måling af blodsukker, der opfylder brugerens krav – inspireret af brugere – designet til dig.

Hver detalje er skræddersyet til diabetespatienternes krav: et diskret blodsukkerapparat af høj kvalitet, med en intuitiv funktion og en hygiejnisk håndtering af teststrimlen, en fingerprikker med human blodprøvetagning – det hele kombineret i et sofistikeret etui. Dette gør mylife Unio til den optimale følgesvend hver dag, uanset om dine patienter er hjemme, på arbejde eller på farten.

Det første bruger-feedback i en igangværende undersøgelse¹ af mere end 580 patienter viser, at vi lever op til brugerens behov: 97% af de adspurgte bedømte den intuitive betjening og størrelsen på apparatet mylife Unio som værende "meget god" eller "god", og apparatets design når sågar næsten op på 100% tillid. Omkring 90% af patienterne vurderer den automatiske lade- og udløserfunktion ved mylife AutoLance som værende "meget god" eller "god".

1 Survey Ypsomed GmbH, Tyskland i 2014 (patienter, der bruger mylife Unio). Data på fil.