mylife Unio

Inspireret af brugere – designet til dig

Vi spurgte diabetespatienter om, hvad de anså for at være en ideel blodsukkermåler. Ud fra deres forespørgsler og forslag har vi udviklet mylife Unio – et patientfokuseret system til overvågning af blodsukker, der opfylder brugernes krav. Inspireret af brugere – designet til dig.

Hver detalje er skræddersyet til diabetespatienternes krav: en diskret blodsukkermåler af høj kvalitet, med en intuitiv funktion og en hygiejnisk håndtering af teststrimlen, en fingerprikker med behagelig blodprøvetagning – det hele kombineret i et sofistikeret etui. Dette gør mylife Unio til den optimale følgesvend hver dag, uanset om dine patienter er hjemme, på arbejde eller på farten.

Brugernes tilbagemeldinger i en løbende undersøgelse1 med mere end 740 patienter viser, at vi opfyldte brugernes behov: Den overordnede tilfredshed med mylife Unio ligger på 97 %. Mere end 93 % af de adspurgte vurderede påføringen af blodprøven og størrelsen på måleren mylife Unio som “meget god” eller “god”, og målerens design og pålidelighed når op på 98 % tillid. Omkring 93 % af patienterne vurdere den næsten smertefrie fingerprikker mylife AutoLance som “meget god” eller “god”.

Survey Ypsomed GmbH, Patients using mylife Unio, Germany, 03.2016. Data på fil.