Inspireret af brugere,
designet til dig.

mylife Unio

Datamanagement

USB-port

mylife Unio er kompatibel med adskillige uafhængige data-management-programmer. Kommunikation med og opfølgning af patienterne er ligesom man er vant til: med let konfigurerbare og klart viste oversigter til patientoplæring.

mylife Unio blodsukkerapparatet har en reel USB-port og er kompatibel med 3 forskellige slags software, nemlig mylife SiDiary og Diasend. Takket være funktionen USB plug and play, skal man bare have et almindeligt mini USB-kabel til at styre ens dataoverførsel.

mylife SiDiary

mylife SiDiary giver en et opdateret værktøj til diabetesstyring og fjernovervågning. mylife SiDiary repræsenterer et produkt, der er designet til diabetikere af diabetikere. mylife SiDiary sælges separat.

diasend.com

Diasend, en webbaseret softwarepakke, der er kompatibel med både PC og Mac-computere, er blevet udviklet som en kommunikationsservice for sundhedssystemer i et forsøg på at forbedre patienternes forhold og livskvalitet. Diasend giver en komplet, teknisk løsning til overførsel, lagring og overvågning patienternes aflæsninger af blodsukkeret. Diasend sælges separat.