mylife Software

Løsning inden for behandling af diabetes

Intuitivt og brugervenligt design
mylife Software optimerer brugeroplevelsen – menuer, rapporter og indstillinger er tydelige, brugervenlige og nemme at navigere i.

Samme grænseflade for alle brugere for at forenkle kommunikationen
Grænsefladen ser ens ud for alle brugere. Uanset om du bruger den professionelle eller den private version. Derfor er behandlingssamtalerne uproblematiske, fordi begge parter har adgang til de samme grafer og statistikker. Det er især nyttigt, når man taler i telefon.

Kompatibel med en række enheder for større fleksibilitet
mylife Software er designet til at fungere sammen med alle mylife Diabetescare-enheder og også en række andre blodsukkermålere.

Valgfri brug af cloud-tjenester for at matche brugerpræferencer
mylife Software er tilgængelig på to forskellige måder. Brugerne kan beslutte, om de vil installere mylife Software direkte på deres pc, eller om de vil have adgang til mylife Software i mylife Cloud.

Mulighed for datadeling for at forenkle behandlingsstyringen
mylife Cloud giver mulighed for, at sundhedspersoner kan invitere deres patienter til datadeling. Når patienterne deler deres data med deres sundhedsperson, ser begge præcis de samme oplysninger.

Kompatibilitet
mylife Software er designet til ikke bare at fungere med alle mylife Diabetescare-enheder, inkl. mylife YpsoPump, mylife OmniPod, mylife Unio og mylife Pura, men også med en lang række andre blodsukkermålere som FreeStyle®, Contour™, OneTouch®, Accu-Chek® og Rightest™ GM.

mylife App

Alle data lige ved hånden

Behandlingsstyring på farten

  • Enkel trådløs dataoverførsel til mylife App via Bluetooth
  • Integreret og brugervenlig bolusberegner med AI-funktion (aktiv insulin)
  • Viser de seneste værdier, inkl. blodsukkerværdi, bolus, basalrate og AI for en diskret behandlingsoversigt
  • Mulighed for manuel dataindtastning og mylife Cloud-synkronisering
  • Kompatibel med iOS- og Android-enheder

mylife Cloud

Nemt, hurtigt og sikkert

Takket være mylife Cloud har datasynkronisering mellem sundhedspersoner og patienter aldrig været nemmere. Sundhedspersoner kan invitere deres patienter til at dele data direkte fra mylife Software.

Det giver sundhedspersoner mulighed for at synkronisere patientdata og bruge mere tid på behandlingsstyring under konsultationerne.

mylife Software giver brugerne mulighed for at vælge at gemme behandlingsdata enten i mylife Cloud eller direkte på deres pc. Dine data, dit valg.

Ansvarsfraskrivelse: FreeStyle®, Contour™, OneTouch®, Accu-Chek® og Rightest™ er varemærker tilhørende de respektive registrerede ejere