Oversigt over mylife Software

Behandlingsstyring på en nem måde

Alsidig dataoverførsel for større hastighed og fleksibilitet

mylife Software forenkler processen med at registrere behandlingsdata ved at indsamle behandlingsdataene i én nem og fleksibel løsning.

  • Dataene kan overføres direkte til mylife Software via kabel eller Bluetooth, alt efter enheden.
  • Patienterne kan give sundhedspersonalet tilladelse til at få adgang til deres behandlingsdata ved at synkronisere med mylife Cloud – på den måde kan sundhedspersonalet tilgå patientens nyeste behandlingsdata.

Intuitivt og brugervenligt design

mylife Software optimerer brugeroplevelsen - menuer, rapporter og indstillinger er tydelige, brugervenlige og nemme at navigere i.

Meningsfyldte statistikker og trendanalyser for bedre indsigt i behandlingen

Behandlingsdataene præsenteres i grafer, blodsukker- og insulinrapporter til detaljeret analyse og en trendrapport, så man kan sammenligne to behandlingsperioder. Desuden kan detaljerede behandlingsoplysninger gemmes i logbogen, og pumpeindstillingerne sikkerhedskopieres, hver gang en pumpe sluttes til mylife Software.

Samme grænseflade for patienter og sundhedspersonale for at forenkle kommunikationen

Der er én software til både patienter og sundhedspersonale. Derfor er behandlingssamtalerne uproblematiske, fordi begge parter har adgang til de samme grafer og statistikker. Det er især nyttigt, når man taler i telefon. Takket være en nyttig patientadministrationsfunktion har softwaren to funktionsmåder, enten til en enkelt patient eller til flere patienter i ambulatoriet.

Kompatibel med en række diabetesenheder for at strømline patientstyringen

Kompatibilitet mellem flere enheder sikrer, at alle diabetesdata kan gemmes ét sted. Data fra alle mylife Diabetescare-enheder kan overføres til mylife Software.

mylife YpsoPump
mylife OmniPod
mylife Unio
mylife Pura

Data fra Freestyle®, Contour™, One Touch®, Accu-Chek®, mylife og Rightest™ GM-målerne kan også overføres.

Ansvarsfraskrivelse: Freestyle®, Contour™, One Touch®, Accu-Chek®, mylife og Rightest™ er varemærker tilhørende de respektive registrerede ejere.