mylife OmniPod

Den slangefri insulin-patch-pumpe

Klik på dette diagram for at få mere at vide om fordelene ved mylife OmniPod.

Se videoer på Youtube

Den første slangefri insulin-patch-pumpe

mylife OmniPod insulinpumpesystem er en ny form for insulinpumpebehandling. Pod'en fastgøres direkte på huden, og der er ingen slanger mellem pod'en og Personal Diabetes Manager (PDM), hvilket giver mere frihed for pumpebrugeren i dagligdagen.

Lille, let og vandtæt1 pod

Med en vægt på kun 25 gram og kun 1,45 cm i højden er pod'en let og diskret – du vil næppe kunne mærke, at du bærer på en insulinpumpe. Pod'en er vandtæt1, så du ikke behøver at tænke på at afbryde og tilslutte din pumpe, når du er i bad eller svømmer. 

Intuitiv og nem at bruge

To dele er alt, hvad du har brug for til insulinpumpebehandlingen: pod'en og PDM'en. Pod'ens innovative design holder opstartstrinene på et minimum. PDM'en guider dig med instruktioner, der er nemme at følge, og baggrundsinformation til at støtte dig med din behandling.

Automatisk og næsten smertefri kanyleindsættelse

PDM'en guider dig gennem skift af pod trin for trin. Når du sætter pod'en på kroppen, aktiveres den automatiske kanyleindsættelse ved et tryk på en knap på PDM'en. Den næsten smertefri, automatiske indsættelse sikrer, at kanylen går ind med ensartet dybde og vinkel. 

Integreret blodsukkerapparat og bolusberegner

Blodsukkerapparatet er integreret i PDM'en for at reducere antallet af enheder, du skal bære rundt på. Et bolusforslag kan beregnes på grundlag af dine aktuelle BS-værdier.

1 IPX8: 7,6 meter i op til 60 minutter for pod'en. PDM'en er ikke vandtæt.
OmniPod er et registreret varemærke tilhørende Insulet Corporation.